Sezoni i Eklipseve: Ekipsi i Diellit në Peshore & Eklipsi i Hënës në Dem

Sezoni i Eklipseve: Ekipsi i Diellit në Peshore & Eklipsi i Hënës në Dem

Këtë të shtunë fillojmë sezonin e eklipsit, me një në 14 tetor dhe një tjetër në datën 28 tetor. Eklipsi që ndodh këtë të shtunë është një eklips diellor, i cili mund të zbulojë të vërteta të fshehura dhe të sjellë qartësi në situata të paqarta. Kjo periudhë karakterizohet nga introspeksioni, mbjellja e farave, manifestimi i ëndrrave tuaja dhe çlirimi i elementeve toksike që nuk ju shërbejnë më.

Eklipset thuhet se përforcojnë fuqinë e pohimeve dhe mantrave, duke i bërë një kohë ideale për t'u përqëndruar në mantrat pozitive. Përpiquni të bëni manifestime 12 orë para, gjatë dhe pas eklipseve, për të shfrytëzuar potencialin e tyre dhe për t'ju ndihmuar të kapërceni kufizimet.

Ky sezon i eklipsit është gjithashtu një kohë për të treguar mirënjohje ndaj paraardhësve tuaj duke dhuruar ushqim dhe veshje për ata që kanë nevojë. Këto akte dashamirëse do të sjellin bekime dhe përmirësojë jetën tuaj.

Pastrimi i hapësirës suaj, qoftë në shtëpi apo në jetën tuaj, rekomandohet shumë. Është thelbësore të lini vend për fillimet e reja që do të vijnë në rrugën tuaj gjatë një viti e gjysmë të ardhshëm.

Sezoni aktual i eklipsit shënon dy vjet që nga eklipsi Akrep-Dem, një periudhë që me sa duket ka kaluar shpejt. Gjatë kësaj kohe, Marsi dhe Nyja Jugore janë të lidhur bashkë dhe na çojnë në energji intensive, me potencial për agresivitet dhe mundësinë e fatkeqësive natyrore.

Vendosjet e Peshores dhe Demit, veçanërisht Peshorja, mund të ndiejnë ndikimin e eklipsit më intensivisht, duke ndikuar në shëndetin, vitalitetin dhe emocionet e tyre.

Për të manovruar në mënyrë efektive këtë sezon të eklipsit, përqendrohuni në manifestimin, vetë-përmirësimin dhe qëllimet pozitive dhe shfrytëzoni sa më shumë ndryshimet e energjisë që ndodhin.

 

Ashendenti & Hëna në Dash

Këto eklipse tregojnë përfundimin e një kapitulli të rëndësishëm në jetën tuaj. Kjo fazë filloi afërsisht dy vjet më parë dhe kryesisht u rrotullua rreth situatës suaj financiare, sistemit të vlerave, pasurisë dhe investimeve. Tani, teksa përfundon ky kapitull, ju po hyni në një fazë krejt të re që premton të jetë vërtet transformuese.


Gjatë kësaj tranzite, ju po hiqni ato që nuk ju shërbejnë më, duke lejuar kështu rritjen dhe zhvillimin e forcës personale. Ky transformim shtrihet përtej vetëm pamjes suaj të jashtme; ai përfshin veten e brendshme, duke përfshirë mentalitetin tuaj. Do të bëheni më të sigurt dhe do të bëni ndryshime drastike në jetën tuaj.

Kjo është koha kur ju do të mendoni të ndryshoni pamjen tuaj fizike, duke treguar vetëbesimin tuaj të shtuar dhe synimin për ta paraqitur veten ndryshe. Shumë prej jush mund të përqafojnë ngjarje të rëndësishme të jetës, të tilla si krijimi i një familjeje, martesa ose kalimi i tranzitave të tjera të rëndësishme.

Do të bëheni më të sigurt dhe më pak tolerantë ndaj marrëzive të njerëzve. Guximi juaj do t'ju shtyjë të ndërmerrni veprime drejt ëndrrave, aspiratave dhe qëllimeve tuaja dhe nuk do të lejoni askënd të pengojë përparimin tuaj.

Teksa ndonjëherë mund të ndiheni sikur nuk përshtateni plotësisht ose se jeni të ndryshëm nga ata përreth jush, në përgjithësi, do të përjetoni një paqe më të madhe me identitetin tuaj. Kjo periudhë mund të përfshijë përfundime në marrëdhënie, si dhe fillimin e lidhjeve të reja, karmike dhe potencialisht të gjata.

Në ndërveprimet tuaja me botën e jashtme, qoftë në biznes apo në jetën personale, do të hasni lidhje karmike dhe bashkëpunime të rëndësishme. Teksa këto lidhje mund të ndihen sikur janë "të taksuara"/karmike nuk janë domosdoshmërisht negative; thjesht do të shfaqin natyrën e veçantë dhe kuptimplote të këtyre ndërveprimeve.

Do të jeni shumë të përshtatur me nevojat dhe dëshirat tuaja dhe nuk do të shmangeni nga ndjekja e asaj që vërtet ka rëndësi për ju. Nëse një marrëdhënie nuk po funksionon, nuk do të hezitoni t'i jepni fund. Kjo kohë ka të bëjë me përafrimin e jetës suaj me atë që vërtet rezonon me ju.

Prisni një sërë ngjarjesh dhe takimesh që mund t'ju bëjnë të pyesni veten se si rrodhën gjërat ashtu siç ndodhën. "Se si ndodhën" është më pak e rëndësishme se qëllimet tuaja, kështu që përqendrohuni në atë që dëshironi vërtet. Kjo periudhë është e gatshme për transformime, duke përfshirë divorcet, martesat, bizneset e reja dhe mundësitë e reja të karrierës. Jeta juaj është në majë të ndryshimeve të mëdha dhe brenda një viti ose një viti e gjysmë, nuk don ta njihni. as veten dhe as jetën tuaj. Shfrytëzojeni këtë moment, pasi mundësitë janë pakufi.

 

 

Ashendenti & Hëna në Dem

 

Ky sezon i eklipseve nënkupton kulmin e një periudhe dyvjeçare që filloi me eklipset në shenjën tuaj, në ashendent dhe shtëpinë e shtatë. Gjatë kësaj kohe, nyja e Veriut dhe Jupiteri kanë ndikuar tek Demi. Teksa kësaj epoke po i afrohet fundit, ju do të përfundoni një kapitull të rëndësishëm, duke hapur rrugën për një realitet të ri.

Gjatë dy viteve të fundit, mund të keni nisur përpjekje të ndryshme, të tilla si fillimi i bizneseve, ndryshimi i punës, transformimi i pamjes suaj ose përqafimi i një stili jetese jokonvencionale dhe të çuditshme. Me siguri keni qenë në qendër të vëmendjes, por tani po ndodh një ndryshim. Periudha e ardhshme do t'ju gjej më të izoluar, do të fokusoheni në mendimet e brendshme dhe të trajtoni çdo shqetësim të shëndetit mendor dhe fizik që mund të jetë shfaqur gjatë dy viteve të mëparshme.

Ju do të përjetoni imagjinatë të shtuar, mendime të shpejta dhe ëndrra "parashikuese" gjatë kësaj faze. Mbajtja e një ditari ëndrrash do të jetë e nevojshme, pasi mund të çojë në ide inovative biznesi ose njohuri interesante për rrugën tuaj të jetës. Kjo kohë është gjithashtu e favorshme për të shëruar çështjet e kaluara të fëmijërisë dhe për të hequr qafe bagazhin emocional.

Gjatë dy viteve të ardhshme, me Nyjen Veriore që kalon tranzit në shtëpinë tuaj të 12-të, ju do të jeni më të tërhequr dhe të ndarë nga bota e jashtme. Megjithatë, ky izolim do t'ju sigurojë hapësirën e nevojshme mendore për të përpunuar mendimet, idetë dhe ëndrrat. Është një kohë introspektive për të ushqyer mirëqenien tuaj shpirtërore dhe emocionale.

Nyja Jugore do të jetë në shtëpinë tuaj të gjashtë, gjë që mund t'i bëjë rutinat tuaja të përditshme dhe mirëmbajtjen e shëndetit të ndihen disi sfiduese. Problemet shëndetësore mund të shfaqen, por jini të sigurt se zgjidhjet janë të disponueshme. Jepini përparësi shëndetit mendor, pasi ai ndikon shumë në mirëqenien fizike. Merrni këtë kohë për të çliruar lidhjet mendore dhe përqendrohuni në atë që ju shërben vërtet.

Gjithashtu mund të filloni udhëtime vetëm ose aventura ëndërrimtare. Izolimi mund të bëhet gjendja juaj e preferuar teksa fshiheni nga bota, duke lejuar që imagjinata juaj të lulëzojë. Mund të endeni në flluskën tuaj të ëndrrave, të ushqyer nga një mori mendimesh dhe idesh. Ky izolim mund t'i bëjë rutinat dhe fokusin tuaj të ndihen të çrregullt, duke intensifikuar potencialisht OCD-në, ADHD-në. Për ta zbutur këtë, ndërmerrni një qasje shpirtërore. Shndërroni ushtrimet në një përvojë medituese, si vrapi buzë ujit, i cili mund t'ju ndihmojë të lidheni me anën tuaj shpirtërore.

Kjo tranzitë gjithashtu hap dyert për udhëtime dhe zhvendosje të mundshme. Ju mund të vendosni të lëvizni jashtë vendit ose të nisni një udhëtim të zgjatur. Është një kohë kur krijimtaria mund të lulëzojë dhe ju mund të izoloheni për të punuar në një projekt krijues. Dy vitet e ardhshme mund të ofrojnë mundësi të shumta për të përmbushur ëndrrat tuaja për të udhëtuar ose zhvendosur jashtë vendit.

 

 

Ashendenti & Hëna në Binjak

 

Tani është koha juaj të shkëlqeni teksa nyjet hënore lëvizin në shtëpinë tuaj të 11-të dhe të 5-të. Pas dy vitesh punë të brendshme, fokus shëndetësor dhe izolim, ju jeni në prag të një periudhe ku dëshirat tuaja do të fillojnë të bëhen realitet. Kjo tranzitë e Nyjeve Veriore është një bekim, ju vë në qendër të vëmendjes kudo që të shkoni.

Do të manifestoni pa mundim dëshirat tuaja, do të krijoni lidhje të reja dhe do të rritni rrjetin tuaj shoqëror. Mundësitë dhe fitimet do të vijnë në rrugën tuaj pa probleme. Është një kohë e shkëlqyer për zhvillim personal dhe profesional dhe njerëzit do të tërhiqen drejt jush, të etur për të mbështetur udhëtimin tuaj.

Nëse punoni me media ose platforma online, mund të përjetoni përfitime të konsiderueshme dhe madje të bëheni viral. Kjo periudhë është e mbushur me mundësi për përmbushjen e dëshirave. Do të lidheni me miq të rinj, do të zbuloni qarqe të reja dhe do të përjetoni ëndrrat tuaja që vijnë në jetë.

Sidoqoftë, jini të përgatitur për disa keqkuptime ose xhelozi të mundshme nga grupe më të mëdha apo edhe miq që mund të mos e kuptojnë plotësisht suksesin tuaj. Përqendrohuni në rrugën tuaj, qëndroni besnikë ndaj qëllimeve tuaja dhe lejoni që universi ti shpalosë ashtu siç duhet.

Për më tepër, kujdesi për shëndetin tuaj dhe krijimi i një regjimi të ri shëndetësor është jetik gjatë kësaj kohe. Do të shkëlqeni nga suksesi, duke arritur ëndrrat tuaja që nga viti 2014-2015. Është thelbësore të qëndroni të përulur dhe të mos lejoni që suksesi t'jua veshi sytë. Ridrejtonilarg jush çdo energji negative dhe vazhdoni të manifestoni dhe të jeni të vërtetë me veten tuaj.

Gjatë sezonit të eklipsit, sigurohuni që të udhëtoni me makinë në mënyrë të sigurt dhe të jeni të kujdesshëm në rutinat tuaja të përditshme pasi Shtëpia juaj e 6-të ndikohet. Gjatë një viti e gjysmë të ardhshëm, veçanërisht gjatë periudhave të eklipsit, do të jetë e rëndësishme të kaloni kohë me të dashurit tuaj dhe të tregoni durim. Shkëputja mund të ndihet, kështu që forcimi i lidhjeve, veçanërisht me nënën, do të ndihmojë në ruajtjen e harmonisë në marrëdhëniet tuaja.

 

 

Ashendenti & Hëna në Gaforre

 

Teksa përjetoni këtë sezon eklipsi, mund të vendosni të hiqni dorë dhe të ndërprisni lidhjet tuaja me grupe, miqësitë ose marrëdhëniet që nuk ju shërbejnë më. Është një kohë mbylljeje për kapitujt karmikë, duke ju lejuar të kaloni në një fazë të re me Nyjen e Veriut në Shtëpinë tuaj të 10-të të karrierës dhe imazhit publik.

Gjatë dy viteve e gjysmë të ardhshme, karriera dhe imazhi juaj publik do të pësojnë një transformim të rëndësishëm. Do të nxiteni të ndryshoni imazhin tuaj dhe mënyrën se si ju perceptojnë të tjerët. Kjo tranzitë ka një rëndësi të madhe për jetën dhe trashëgiminë tuaj profesionale. Jini të hapur për të eksploruar shtigje të reja, ndoshta jokonvencionale, të karrierës, për të ndryshuar pamjen tuaj ose për të përjetuar ndryshime të mëdha në jetë si martesa, ndryshimet e karrierës, shtatzënia ose zhvendosja e shtëpive.

Mos u habitni nëse filloni të ndiheni disi të shkëputur nga jeta juaj e shtëpisë ose familja. Përqendrimi juaj në karrierë dhe imazh publik mund të çojë në një dëshirë për t'u dukur dhe njohur, gjë që herë pas here mund të bëhet shkak i të qenit larg shtëpisë.

Teksa karriera dhe imazhi juaj publik lulëzojnë, ju gjithashtu mund të ndjeni një kërkesë të shtuar nga nëna ose mjedisi juaj i shtëpisë. Kjo mund t'ju bëjë të ndiheni të ndarë midis aspiratave tuaja të karrierës dhe përgjegjësive tuaja në familje. Disa prej jush mund të kthehen në shtëpi për njëfarë kohe, ose mund të vendosni të nisni një udhëtim të ri komplet. Kjo periudhë transformuese po ju ndryshon jetën, prandaj shfrytëzojeni sa më shumë pasi nuk do të vijë më për 16 vite të tjera.

Ndërkohë që ju hiqni dorë nga ajo që nuk ju shërben më gjatë këtij eklipsi, lini hapësirë për kapitullin e ri që do të shpaloset në një vit e gjysmë të ardhshëm. Përqafoni ndryshimet dhe rritjen e imazhit tuaj publik; është koha juaj për të shkëlqyer dhe zgjeruar horizontet tuaja.

 

 

Ashendenti & Hëna në Luan

 

Ky eklips shënon mbylljen e një kapitulli që lidhet me karrierën tuaj dhe mënyrën se si ju perceptoheni nga të tjerët. Çfarëdo ndryshimi që keni nisur gjatë dy viteve të fundit, qoftë në lidhje me imazhin tuaj, mjedisin e shtëpisë apo rrugën e karrierës, tani po realizohen. Kjo periudhë mund të përfshijë ndryshimin e situatës suaj të jetesës ose rivlerësimin e qëllimeve tuaja profesionale. Rruga juaj e karrierës mund të ketë pësuar një transformim të plotë gjatë kësaj kohe.

Gjatë dy viteve e gjysmë të ardhshme, fokusi juaj do të zhvendoset drejt edukimit dhe zhvillimit të bindjeve dhe sistemeve tuaja të besimit. Do të filloni një udhëtim ndryshimi dhe transformimi. Besimet tuaja për veten, botën dhe vendin tuaj brenda saj do të pësojnë një ndryshim të thellë. Kjo është një kohë e shkëlqyer për të filluar të besoni në mundësi të reja dhe të përqafoni një perspektivë të re për jetën. Shtëpia e nëntë, ku banon Nyja e Veriut, lidhet me fatin e mirë, emigrimin dhe arsimin e lartë. Teksa ndryshoni bindjet tuaja, do të zbuloni se fati do t'ju favorizojë.

Sidoqoftë, mund të zbuloni se dëshira juaj për vetë-shprehje zvogëlohet teksa përfshiheni më shumë në procesin e të mësuarit dhe rritjes personale. Ju do të jeni të përkushtuar për të zgjeruar njohuritë tuaja, për të çuar më tej arsimimin tuaj dhe për të përmirësuar aftësitë e reja. Fokusi juaj do të zhvendoset drejt qëllimeve dhe vizionit tuaj më të lartë. Nuk do të jeni më të interesuar për biseda sipërfaqësore apo biseda të vogla, pasi do të jeni të zhytur thellë në kërkimin tuaj të mençurisë.

Gjatë kësaj kohe, guximi juaj mund të zbehet, duke ju bërë më pak të prirur për të ndërmarrë veprime për çështje të vogla, të përditshme. Në vend të kësaj, do të drejtoheni nga një dëshirë për të eksploruar bindjet më të larta, zhvillimi i të menduarit, hapja e mendjes, shpërngulja në vende të largta dhe një perspektivë më të gjerë për jetën. Nëse keni menduar të aplikoni në një universitet ose të ndiqni arsimin e avancuar, viti i ardhshëm e gjysmë do të jetë një kohë e favorshme për përpjekje të tilla.

 

 

Ashendenti & Hëna në Virgjëreshë

 

Ky eklips shënon kulmin e një kapitulli që filloi dy vjet më parë, në lidhje me sistemet tuaja të besimit, arsimin e lartë dhe hapjen e horizonteve. Perspektiva juaj për botën ka pësuar një ndryshim të thellë gjatë kësaj kohe. Dy vitet e fundit keni patur fat relativisht të mirë, disa prej jush kanë ndjekur përpjekjet për arsimim, udhëtime ose duke bërë ndryshime të rëndësishme në pikëpamjen tuaja. Sidoqoftë, ky udhëtim i ri dyvjeçar, i shënuar nga kalimi i Nyjes Veriore dhe Jugore në shtëpitë tuaja të teta dhe të dyta, do të sjellë fokuse dhe sfida të reja.

Shtëpia e tetë është terreni juaj tani dhe simbolizon kërkime të thella, studime intensive, trashëgimi dhe çështje të burimeve të përbashkëta. Është një hapësirë ujore, intuitive që ka nevojë për navigim të kujdesshëm. Për ata që janë të interesuar në kërkime, okulte ose investime, kjo tranzitë ofron një mori mundësish. Zhytuni në tema me interes dhe bëhuni mjeshtër në fushën tuaj të zgjedhur pa u shqetësuar për mendimet e të tjerëve. Jeni në kërkim të mënyrave inovative për t'iu qasur aspekteve të ndryshme të jetës suaj, duke çuar në zgjidhje të reja dhe shpikëse.

Në këtë fazë, ju do të çlironi natyrshëm lidhjet me gjërat, njerëzit ose situatat që nuk ju shërbejnë më. Shtëpia e tetë është e specializuar në "rënien" e lirë, dhe ju mund ta gjeni veten mes një trashëgimie dhe përfitimeve financiare. Sidoqoftë, jini të kujdesshëm në lidhje me mundësinë e humbjeve të papritura financiare dhe sigurohuni që maturia juaj financiare të përputhet me fitimet tuaja.

Kjo periudhë mund të jetë transformuese dhe do të fitoni njohuri të thella dhe vizione intuitive. Disa çështje të rrënjosura thellë mund të rishfaqen, por ju do të keni fuqinë t'i lini mbrapa këto barra. Njerëzit mund të zgjerojnë bujarinë e tyre ndaj jush, duke ofruar para, burime ose mbështetje. Është gjithashtu një kohë transformimesh, veçanërisht në dashuri dhe marrëdhënie, ndoshta përmes martesës ose përvojave të thella romantike.

Teksa përqendroheni më shumë në kërkime dhe introspeksion, mund të përjetoni shkëputje nga familja juaj ose edhe të ndiheni si "delja e zezë". Jini të hapur ndaj njohurive intuitive dhe hiqni dorë nga bagazhet e panevojshme. Ju mund të tundoheni për të marrë rreziqe, por sigurohuni që ato të përputhen me vlerat tuaja shpirtërore. Shmangni sjelljet e rrezikshme, si përdorimi i substancave.

Kjo periudhë transformuese në shtëpinë e tetë është një mundësi për Virgjëreshëm që të eksplorojnë territore të reja, të zgjerojnë njohuritë e saj dhe të përqafojë ndryshimin. 

 

 

Ashendenti & Hëna në Peshore

 

Ky eklips në Dem është i vendosur të kompletojë shtëpinë tuaj të dytë, e cila lidhet me stabilitetin, familjen dhe financat. Kjo ngjarje nënkupton kulmin e një cikli dyvjeçar ku ju keni transformuar aspekte të ndryshme të jetës suaj, duke përfshirë financat tuaja, dinamikën e familjes dhe madje edhe ndjesitë tuaja për veten. Tani, do ta zhvendosni fokusin tuaj drejt marrëdhënieve, duke kërkuar lidhje njerëzore dhe lidhje më të thella me të tjerët.

Gjatë kësaj periudhe, do të rivlerësoni marrëdhëniet tuaja, duke dashur diçka ndryshe nga ajo që keni kërkuar fillimisht. Ekziston ndjesia e çlirimit, ndoshta të vetes suaj të mëparshme, teksa lundroni në dinamikën e lidhjeve tuaja. Teksa jeni të tërhequr drejt mirëqenies së marrëdhënieve, është e rëndësishme të mos neglizhoni shëndetin tuaj, veçanërisht gjatë eklipsit. Çdo problem i shëndetit fizik ose mendor duhet të adresohet menjëherë.

Ju mund të përjetoni periudha shkëputjeje nga trupi dhe vetja juaj, por kjo është e përkohshme. Në vend të kësaj, mund të ndiheni të prirur për të kërkuar lidhje të jashtme, të tilla si përmes mediave sociale ose krijimi i miqësive të reja. Këto lidhje të reja mund të jenë mjaft të vlefshme dhe të ndryshme nga ato ekzistueset tuaja.

Teksa eksploroni spiritualitetin tuaj dhe angazhoheni me botën e jashtme, mos harroni t'i jepni përparësi shëndetit tuaj. Mos harroni se çdo ndjenjë shkëputjeje ose ndjesi e pazakontë, do të kalojë. Nëse përqendroheni në ruajtjen e një ekuilibri midis mirëqenies së marrëdhënieve tuaja dhe kujdesit për mirëqenien tuaj, do ta kaloni me sukses këtë periudhë.

Për individët me Ashendentin në Peshore, ky kalim mund të sjellë ndryshime të rëndësishme në pamjen, marrëdhëniet ose partneritetet tuaja. Ju mund të kuptoni se interesat tuaja po ndryshojnë teksa kërkoni një përvojë ndryshe nga lidhjet tuaja. Për disa, kjo mund të çojë në një angazhim të madh si martesa, megjithëse specifikat varen nga harta juaj e lindjes. 

 

 

Ashendenti & Hëna në Akrep

 

Ky eklips lajmëron fundin e një kapitulli dyvjeçar, duke sjellë një periudhë fokusi intensiv në punën tuaj, zakonet e përditshme dhe shëndetin. Mund t'ju duket sikur po përfundoni aspekte të ndryshme të jetës suaj gjatë këtyre dy viteve të ardhshme. Do të përballeni me një mbyllje të gjërave që e kanë kaluar rrjedhën e tyre.

Gjatë kësaj faze, ju do të bëheni shumë të përkushtuar ndaj punës tuaj dhe rutinave të përditshme. Ka të ngjarë të shkëputeni nga njerëzit, vendet ose gjërat që nuk ju shërbejnë më. Kjo mund të përfshijë gjithashtu trajtimin e plagëve të vjetra, ndoshta që rrjedhin nga fëmijëria. Ju mund të ndryshoni punë ose qasjen tuaj ndaj zakoneve tuaja të përditshme, me një fokus të shtuar në shëndetin tuaj fizik dhe mendor.

Jini të përgatitur për sfidat e mundshme me kolegët. Ata mund të jenë më kërkues ose më të vështirë se zakonisht. Kujdesi për zgjedhjet tuaja dietike është gjithashtu thelbësore. Disa prej jush mund të mendojnë edhe të marrin një kafshë shtëpiake ose të përqendrohen në rutinat e përditshme dhe të mësojnë aftësi të reja ose të fillojnë diçka të re në mjedisin e punës.

Kjo periudhë është një mundësi për ju që të punoni me zell dhe me kalimin e kohës, të kapërceni çdo kundërshtim apo sfidë që lind në vendin tuaj të punës. Për pronarët e bizneseve, është koha për të zhvilluar dhe zgjeruar ndërmarrjen tuaj. Nëse ka ndonjë kundërshtim nga kolegët ose ardhjen e një shefi të ri, qëndroni të vendosur, pasi ka të ngjarë t'i bindni.

Lëvizja e shtëpive apo edhe zhvendosja jashtë shtetit mund të jetë në horizont për disa. Kjo kohë sjell shërim dhe një ndjenjë rilidhjeje me veten, veçanërisht pasi ndiheni disi të shkëputur në dy vitet e fundit.

Sigurohuni që t'i kushtoni vëmendje shëndetit tuaj gjatë kësaj periudhe. Shmangni lodhjen e tepërt në punë dhe ndërmerrni hapa për të ruajtur mirëqenien tuaj fizike dhe mendore. Ju mund të përjetoni ëndrra të forta, prandaj mendoni të mbani një ditar ëndrrash për të eksploruar kuptimin dhe udhëzimet e tyre. Kjo fazë e ardhshme ka të bëjë me restaurimin, transformimin dhe një fokus të rinovuar në punën dhe mirëqenien tuaj.

 

 

Ashendenti & Hëna në Shigjetar

 

Kjo tranzitë e ardhshme sjell një periudhë pozitive dhe emocionuese përqendrimi në jetën tuaj në shtëpi dhe në marrëdhëniet romantike. Ndryshime të rëndësishme në karrierën dhe rrjetin tuaj social, duke përfshirë miqësitë dhe lidhjet, janë në horizont. Kjo mund të jetë një kohë për ndërrime në karrierë, ndoshta për të nisur biznesin tuaj ose për të zgjeruar në mënyrë krijuese një biznes ekzistues.

Tani për tani, gjatë eklipseve, ju jeni duke mbyllur një kapitull që lidhet me shëndetin tuaj, si mendor ashtu edhe fizik, të cilin e keni nisur dy vjet më parë. Është thelbësore ta merrni lehtshëm dhe t'i jepni përparësi shëndetit tuaj gjatë këtyre ditëve të eklipsit, pa e munduar veten.

Teksa hyni në këtë kapitull të ri, do ta gjeni veten të zhytur thellë në fushën e romancës, marrëdhënieve, dashurisë dhe përpjekjeve krijuese. Ju mund të konsideroni të keni një fëmijë, të ndryshoni vendbanimin tuaj, të zhvendoseni në një vend tjetër ose madje të bëni një ndryshim në karrierë. Është gjithashtu një kohë për të hequr qafe miqësitë e vjetra që nuk i shërbejnë më interesave tuaja më të mira.

Ky zhvilim ju inkurajon të përqafoni më shumë argëtim, ndoshta duke takuar dikë gjatë udhëtimit ose gjatë aktiviteteve shoqërore. Ju mund të eksploroni hobi të reja ose t'i kushtoni kohën tuaj punës krijuese. Kjo fazë ka potencial për përfitime të rëndësishme, si në aspektin profesional dhe financiar, ashtu edhe brenda rretheve tuaja shoqërore. Megjithatë, është gjithashtu një kohë për të larë çdo borxh dhe për të vlerësuar rolin e të tjerëve në karrierën tuaj.

Ju mund të prisni mundësi karmike dhe ndihmë nga individë nga e kaluara juaj, të cilët mund të çojnë në përparime përmbushëse në jetën tuaj. Edukimi dhe të mësuarit do të luajnë një rol të rëndësishëm, pavarësisht nëse vendosni të ktheheni në shkollë ose të përqendroheni në thellimin e njohurive tuaja nëpërmjet praktikave autodidakte. Prirjet tuaja romantike do të rriten, duke e bërë dashurinë dhe marrëdhëniet tema kryesore për dy vitet e ardhshme.

Për studentët, është një kohë e shkëlqyer për tu thelluar në studimet tuaja, ndërsa të tjerët mund të zgjedhin të shijojnë gjërat që duan dhe të bëjnë një ndryshim drejt fillimit të bizneseve të tyre. Kjo tranzitë premton ndryshime dhe mundësi emocionuese, veçanërisht në çështjet e zemrës, të mësuarit dhe përparimin në karrierë.

 

 

Ashendenti & Hëna në Bricjap

 

Kjo është një fazë vendimtare dhe transformuese e shënuar nga aktivizimi i Shtëpisë tuaj të 10-të të karrierës nga Nyja e Veriut dhe shtëpia juaj e katërt. Nyja e Jugut ndikon në shtëpinë tuaj të 10-të, ndërsa Nyja e Veriut në shtëpinë tuaj të katërt. Gjatë kësaj kohe, do të përjetoni një rinovim të thellë në ndjekjen tuaj të lumturisë dhe qëllimit të jetës.

Ju mund të ndiheni të shkëputur nga karriera juaj aktuale ose rruga e trashëgimisë, duke çuar në një përfundim se karriera juaj aktuale nuk përputhet më me kuptimin tuaj të qëllimit. Si rezultat, ju mund të zhvendoseni drejt përpjekjeve që ju sjellin lumturi dhe përmbushje më të madhe. Kjo mund të përfshijë realizime të mëdha brenda mjedisit tuaj të shtëpisë, që mund të çojë në zhvendosje, qoftë në një shtëpi të re, në një qytet tjetër, apo edhe në një vend tjetër.

Marrëdhënia me nënën tuaj ose roli juaj si anëtar i familjes mund të bëhet më i rëndësishëm gjatë kësaj periudhe. Ju mund të konsideroni të krijoni një familje, të zgjeroni familjen tuaj ekzistuese ose të investoni në prona. Gjasat për të blerë pasuri të paluajtshme janë të larta gjatë kësaj tranzite.

Ju gjithashtu mund të mendoni të kaloni në një marrëveshje pune për të punuar nga shtëpia, pasi mund të ndiheni të shkëputur dhe të paplotësuar në vendin tuaj aktual të punës. Balancimi i jetës tuaj profesionale me jetën tuaj personale do të jetë një temë kritike gjatë kësaj kohe.

Përqafimi i praktikave të reja dhe ndoshta jokonvencionale shpirtërore inkurajohet për të përmirësuar mirëqenien tuaj të përgjithshme. Këto praktika, të cilat mund të përfshijnë terapi, astrologji, teknika manifestimi ose përpjekje të tjera shpirtërore, do të bëhen pjesë integrale e jetës suaj. Ato do t'ju ndihmojnë të arrini një shtrirje më të madhe dhe do t'ju fuqizojnë për të manifestuar dëshirat dhe qëllimet tuaja. Ky tranzit përfaqëson një ndryshim të rëndësishëm jetësor, duke ju udhëhequr drejt një rruge më të drejtuar nga qëllimi, më të lumtur dhe përmbushëse.

 

 

Ashendenti & Hëna në Ujor

 

Me përfundimin e kalimit të Nyjes Jugore në shtëpinë tuaj të 10-të dhe të Nyjes Veriore në shtëpinë tuaj të katërt, ju keni përjetuar, kohët e fundit, një periudhë të fokusuar në karrierën dhe jetën tuaj në shtëpi. Kjo mund të ketë përfshirë shkëputjen nga jeta juaj profesionale për të kaluar më shumë kohë në familje, ndryshimin e vendbanimit apo edhe ndryshimin e karrierës. Tani, teksa fillon një tranzitë e re, ju po hyni në një fazë të përqendruar rreth sipërmarrjeve tuaja të biznesit, guximit, kreativitetit, vetë-shprehjes dhe sistemeve të besimit.

Gjatë kësaj periudhe, besimet tuaja të vjetra kufizuese do të sfidohen dhe transformohen teksa eksploroni ide novatore për rrjetet tuaja sociale, krijoni biznese dhe zhvilloni mënyra të reja e të guximshme për të shprehur veten.

Do të keni mundësinë të eksperimentoni me besime dhe mënyra të ndryshme të vetë-shprehjes në botë. Kjo fazë transformuese është ideale për nisjen e një biznesi në mediat sociale, politikë, udhëtime të gjera, përfshirja në udhëtime në vende të largëta ose udhëtime të shkurtra rrugore në qytete të ndryshme. Nëse keni menduar të shkruani një libër ose të shpreheni veten përmes mediave, tani është koha e përsosur.


Mësimdhënia dhe mentorimi i të tjerëve, veçanërisht përmes lentes së mediave, mund të jetë gjithashtu në horizont. Përqafoni frymën e eksplorimit, pasi do të kërkoni miqësi të reja, do të mësoni nga individë të ndryshëm dhe do të zhyteni në kultura të ndryshme. Kini parasysh të merrni klasa të reja dhe të angazhoheni me njerëz që frymëzojnë inovacionin tuaj.

Fjalimi juaj do të marrë një cilësi të "papërmbajtur" gjatë kësaj kohe, pasi ju do të shpreheni hapur dhe sinqerisht pa filtra. Për më tepër, vëllezërit dhe motrat tuaja mund të përjetojnë ulje dhe ngritje të rëndësishme gjatë kësaj periudhe transformuese.

Këto dy vitet e gjysmë, të ardhshme premtojnë mundësi emocionuese për ju që të zgjeroni horizontet tuaja dhe besimet, kreativitetin dhe vetë-shprehjen tuaj. Përqafoni këtë periudhë rritjeje dhe eksplorimi me entuziazëm dhe kuriozitet.

 

 

Ashendenti & Hëna në Peshq

 

Gjatë dy viteve e gjysmë të ardhshme, ju do të mbyllni kapitullin që u ndikua nga tre vitet e fundit, veçanërisht duke prekur shtëpinë tuaj të nëntë dhe të tretë. Gjatë kësaj periudhe, vetë-shprehja mund të ketë qenë një temë e rëndësishme dhe mund të keni hyrë në biznese të reja, ose të keni hequr dorë nga besimet kufizuese. Tani, ju po ecni përpara në një fazë transformuese që përqendrohet në familjen tuaj, financat, stabilitetin dhe vlerat personale.

Ky eklips Diellor sinjalizon potencialin për ndryshime që lidhen me pamjen tuaj, pasi mund të mendoni për të ndryshuar tipare të fytyrës tuaj ose për të eksploruar preferencat unike dietike. Teksa eksploroni ushqime të reja dhe ekzotike, sigurohuni që të mbani një dietë të ekuilibruar dhe të shmangni teprimin.

Financiarisht, po hyni në një fazë premtuese që mund të çojë në rritje të të ardhurave, ndoshta përmes sipërmarrjeve të reja dhe inovative të biznesit. Megjithatë, është thelbësore të kujdeseni mirë për shëndetin tuaj dentar dhe të siguroheni që të mbani kontrollet e rregullta dentare. Kushtojini vëmendje fjalëve që përdorni, veçanërisht në ndërveprimet tuaja familjare. Të tjerët mund ta perceptojnë komunikimin tuaj si misterioz ose të përqendruar rreth temave ezoterike, por është thelbësore të jeni autentik dhe të ndiqni rrjedhën tuaj.

Kjo periudhë ju inkurajon të reflektoni mbi vlerat tuaja thelbësore dhe atë që ju sjell më shumë lumturi në jetë. Ju gjithashtu mund të rishikoni marrëdhënien tuaj me familjen dhe mënyrën se si i shprehni mendimet tuaja për ta. Ndonëse mund të ndiheni sikur po mbani përgjegjësi të rëndësishme, veçanërisht brenda familjes ose kur filloni tuajën, mbani mend se kjo është një mundësi për të mësuar dhe për t'u rritur. Pranoni dhe çlironi çdo frikë ose nevojë për kontroll në jetën tuaj për të hapur dyert për një të ardhme më të çliruar dhe më të plotë.

Gjatë gjithë këtij udhëtimi, jepni përparësi mirëqenies suaj të përgjithshme, duke përfshirë shëndetin e dhëmbëve dhe të këmbëve, pasi këto zona mund të kërkojnë vëmendje shtesë. Përqafoni ndryshimet që sjell kjo periudhë transformuese dhe ruani shëndetin tuaj fizik dhe mendor për të siguruar një të ardhme pozitive dhe të begatë.

 

 

 

Bashkëvuajtësja juaj,

Kristal

xoxo

Back to blog