Besimi në vetvete

Besimi në vetvete

Çfarë mund të bëj për të rritur besimin tim në vetvete?


Pak njerëz kanë vetëbesim gjatë gjithë kohës dhe disave u mungon kaq shumë vetëvlerësimi saqë bëhet një problem i madh dhe fillon u ndikon në çdo angazhim shoqëror që marrin pjesë. Komentet me kunja nga të tjerët mund ta përkeqësojnë situatën. Nëse keni nevojë për pak ndihmë të ngrini imazhin tuaj për veten dhe të mos ndikoheni nga negativiteti i të tjerëve, ky rit i thjeshtë do t'ju ndihmojë të bëheni personi dinamik që gjithmonë keni qënë i destinuar të jeni.


Krijo një varse me shtatë rruaza kristali duke përdorur fill çfarëdo, bizhuterish ose spango dhe kapëse. Sigurohuni që të gjitha nyjet të jenë të sigurta. Merrni një fletë kuzhine dhe duke u kujdesur shumë për drejtshkrimin, duke mos bërë gabime, shkruani afirmimet e mëposhtme pozitive:

Unë jam një person i bukur, si brenda ashtu edhe jashtë.
Është një kënaqësi të jesh në praninë time
Unë jam një grua e fortë dhe e sigurt
Unë ofroj biseda argëtuese dhe inteligjente
Unë nuk kam frikë të jem vetvetja
Jam e lumtur dhe e plotësuar
Unë jam e bekuar nga universi

Nëse dëshironi, letrës së kuzhinës mund t'i shtoni fjalë dhe dizajne shtesë, në ngjyra të ndryshme, për ta bërë atë më të veçantë. Gjatë natës, merrni letrën dhe varsen në një vend ku mund të uleni të qetë dhe të pashqetësuar para një pasqyre. Duke parë veten në pasqyrë, mbajeni varsen dhe fërkoni rruazat e kristalit në të një e nga një duke përsëritur secilën nga afirmimet. Thoni secilin nga afirmimet me vendosmëri dhe besim, dhe imagjinoni veten duke u bërë personi që keni dashur gjithmonë të jeni.

Kur të keni mbaruar, bëjeni letrën rulon dhe mbështilleni varsen rreth saj. Ruajeni në një vend të sigurt dhe lehtësisht të arritshëm. Përsëriteni këtë recitim të rruazave përpara pasqyrës çdo natë për të paktën një muaj dhe do të përjetoni një rritje të madhe të vetëbesimit tuaj. Përdorini ato përsëri në të njëjtën mënyrë sa herë që keni nevojë për një ngritje të moralit ose vetbesimit dhe mund ta vishni varsen sa herë që dilni pas 1 mujorit të parë.


Koha më e mirë për t'u bërë
:
Hëna në rritje (por mund të përdoret në çdo kohë kur keni një krizë besimi)

Sa shpesh:
Sa herë që keni nevojë. Edhe pse nëse bëhet rigorozisht herën e parë, nuk do të keni nevojë shumë shpesh.
......................................

Do t'ju duhet:
: 7 rruaza kristali, mundësisht syri i tigrit *
: Fije dhe kapëse bizhuterish
: Një fletë letër kuzhine (pjekje)
: Një stilolaps
: Një pasqyrë


Nuk është nevoja të krijoni bizhuteri të mirfilltë, mjafton të bëj punën. Në rastin e pamundësisë, përdor një byzylyk të gatshëm me Sy Tigri.

 

Bashkëvuajtësja juaj,

Kristal

xoxo

Back to blog