Skip to product information
1 of 2

Cryztal

Harta Astrologjike

Harta Astrologjike

Regular price $44.00 USD
Regular price Sale price $44.00 USD
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.
Style

Harta astrologjike është një mjet që mund t'ju ndihmojë për të ditur më shumë për veten tuaj, ngjarjet aktuale në jetën tuaj, njerëzit rreth jush, në marrëdhëniet tuaja familjare ose personale dhe është në gjendje t'ju udhëheqë për të ardhmen tuaj dhe cilat do të jenë tematikat që ju presin.

  • Harta e Lindjes
  • Sinastria
  • Kompozita
  • Kthimi Diellor
  • Tranzitat

Pasi të keni blerë leximin, na shkruani DM në Instagram dhe do të fillojmë me leximin së bashku 💕🔮 

 

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Customer Reviews

Based on 35 reviews
100%
(35)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Aishe

A
Anduela Zajmi
5 ☆

Cryztal girl is very friendly and lovely.
I put five 🌟 for every things that she said.

V
Valbona Vasili
WONDERFUL

It was a calming comunication, it felt like we knew each other already long time ago.It was as looking at myself in a mirror. Iit is for sure, that I can not wait for my next appoitment. A very special person.

M
Marika Lleshaj
Amazing and positive

I want to thank Cryztal for the work done for me! I am geateful! I was feeling so comfortable, like I new her for years
I highly recomand to work with her.
Eshte e mrekullueshme, e sakte, pozitive, nje guide e rendesishme! Me duket sikur e njoh prej vitesh.
Profesioniste dhe kishte pergjigje per gjithcka. Eshte njeriu i duhur per tu drejtuar ne momente kyce! Faleminderit!

E
Ergi Korreshi
ABSOLUTELY AMAZIN AND WORTH IT !

This girl slays itttt!
It's something you can't belive how powerful it is until you try it with her. Every word, every suggest everything she dais, it's so true and helpful, it let you a kind of peace and serenity you can't imagine.
She is the best, and she's now part of my routine once in a while.
Absolutely recommend this lovely soul! <3