Skip to product information
1 of 5

Cryztal

Qiri i Shtëpisë së Bekuar

Qiri i Shtëpisë së Bekuar

Regular price $17.00 USD
Regular price Sale price $17.00 USD
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Qirinj të punuar me dorë të mbushur me vajra esencialë të ngrohtë e pikantë dhe bimët e Sauen-it.

Dyll soje 100% natyral

8 oz

Siguria dhe kujdesi i qirinjve:

~ Mos e lini kurrë një qiri të ndezur pa mbikëqyrje.

~ Vendosni qirinjën në sipërfaqe rezistente ndaj nxehtësisë gjatë djegies.

~ Mbani qirinjtë larg fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake.

~ Herën e parë që e digjni qirinjën, lëreni të digjet derisa të shkrihet e gjithë pjesa e sipërme.

Ju lutemi digjni qirinjtë me përgjegjësi.

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)