Skip to product information
1 e 1

Cryztal

Rituali i Hënës në Grup

Rituali i Hënës në Grup

Çmimi i rregullt $7.77 USD
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve $7.77 USD
Shitje E shitur
Tax included. Shipping calculated at checkout.
HËNA
 Hëna e Re 
Rituali në grup

Hëna e re është e njohur zakonisht si një kohë për të nisur fillimet e reja. Diçka që duhet të kemi parasysh gjithashtu është se kur hëna e re ndodh, ajo jo vetëm që fillon një cikël të ri, por gjithashtu përfundon fazën që erdhi më parë.

 Hëna e Plotë 
Rituali në grup
 
Për shkak se hëna e plotë ka të bëjë me përfundimin - pastrimin, çlirimin dhe heqjen e asaj që nuk funksionon më për ju - kjo është koha më e mirë për të lënë të shkojnë mendimet tuaja më të thella të brendshme dhe më pas për të çliruar gjithë atë energji të shpenzuar.
 
Nevojitet: Emri i plotë dhe ditëlindja + emri i personit të dytë nëse aplikohet

7 komente totale

Shikoni detajet e plota

Customer Reviews

Based on 7 reviews
100%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
J.
Pisces Full Moon! OMG

I dont know what she did, how she did it BUT when I tell you I woke up today as if I had healed from all of my pain! No joke. Cryztal is no joke.

A
A.A.

This was a super experience and a super energy, i loveee itt!!

S
S.

Fantastic ❤️

N
Nimue
Well worth it!

This is something I will be doing routinely! I did the last full moon spell and within 24 hours started feeling better and less tired. It's also making me more in touch with my magick and myself.

C
C.
Full Moon Spell Ritual ✨️

I Had The Full Moon Spell Ritual Done On Me & My Husband And Ooh My Goodness Let Me Just Say Our Mind Set Is So Different Now, I Can Feel The Change And It's A Good Change & For My Husband I Wasn't Seeing Anything Until This Morning, He Was A Different Person With A Different Mindset And He Saw It In Me As Well. We Both Are On This Self Love & Healing Journey. 💜🌝