Astrologjia: Muaji Gusht

Astrologjia: Muaji Gusht

Gushti 2023 sjell emocion dhe pak paparashikueshmëri, me surpriza që mund të na tronditin drejt një kapitulli të ri. Hëna e re në kuadratin kundërshtues me Uranin, sjell fillime të reja të papritura. Disa mund ta përjetojnë këtë si një krizë, por është më shumë si një zgjim që zhbllokon potencialin e fjetur. Këto surpriza nuk do të na shtypin, por do të na japin energji.

Venusi shkon retrogradë gjatë gjithë muajit, duke vendosur një katror sërisht me Uranin në shtëpinë e 10-të dhe Jupiterin në Dem. Ky kombinim mbart një energji bohemiane, e cila mund të çojë në kënaqësi dhe rilidhje me njerëzit nga e kaluara. Urani, megjithatë, mund të shkëputë papritur lidhjet që nuk na shërbejnë më. Kuadranti i Jupiterit me Venusin mund të nxjerrë në pah sjelljet e tepërta dhe të nxisë introspeksionin rreth kufijve dhe tendencave.

Marsi dhe Mërkuri në Virgjëreshë theksojnë kënaqësinë, dashurinë, krijimtarinë dhe gëzimin, së bashku me cilësitë kritike dhe dalluese të Virgjëreshës. Ky ekuilibër na inkurajon të argëtohemi duke qëndruar të fokusuar në punë. Ata që janë të angazhuar në projekte të detajuara do të kenë përqendrimin mendor të nevojshëm. Mërkuri kthehet në retrogradë në datën 23, dhe ofron mundësinë për të rishikuar, rregulluar dhe planifikuar zgjidhje alternative, veçanërisht në shenjën e Virgjëreshës ku Mërkuri lartësohet.

Edhe pse Mërkuri dhe Venusi retrogradë mund të sjellin ndërprerje dhe reflektime, ata gjithashtu ofrojnë një shans për të rivlerësuar marrëdhëniet dhe për të marrë në konsideratë plane alternative. Në përgjithësi, gushti është një muaj dinamik dhe intrigues që ofron mundësi emocionuese dhe një shans për përmirësimin e vetvetes.Nëse nuk e dini shenjën tuaj të Ashendentit dhe të Hënës mund ti shikoni këtu.

 

 

Hëna dhe Ashendenti në Dash

 

Këtë gusht mund të ndiheni me energji dhe të frymëzuar në mënyrë krijuese nga energjia e zjarrtë e Luanit, e cila mbështet pasionet tuaja dhe gëzimin fëminor. Me Luanin që ndikon në shtëpinë tuaj të pestë të gëzimit dhe gjallërisë, mund të përfshiheni në aktivitete krijuese dhe të shijoni kohën që kaloni me të tjerët.

Venusi retrogradë në shtëpinë tuaj të pestë mund të rikthejë lidhjet e vjetra, duke përfshirë dashuritë e kaluara ose miqtë e ngushtë nga e kaluara juaj. Mund të rivizitoni vende që kanë vlerë sentimentale ose të sjellin një ndjenjë gëzimi. Kur Urani vendos në katror Venusin rreth datës 9 dhe 11 mund të keni takime të papritura me njerëz që kanë ndikuar në vetëvlerësimin dhe besimin tuaj. Kjo mund të ofrojë një mundësi për të çliruar lidhjet karmike dhe për të ecur përpara.

Financiarisht, Venusi dhe Jupiteri në shtëpinë tuaj të dytë mund të çojnë në rritje të shpenzimeve që lidhen me kënaqësitë, pushimet, projektet krijuese ose indulgjencat personale. Jini të përgatitur për disa kosto të papritura. Për më tepër, mund të rishikoni një projekt ose ide krijuese që nuk e kishit përfunduar më parë. 

Hëna e re në Luan në datën 16, në katror me Uranin, mund të sjellë surpriza dhe ndoshta interesa të reja romantike. Nëse jeni në një lidhje, prisni disa ndryshime që kërkojnë përshtatje dhe dalje nga zona juaj e rehatisë. Fëmijët tuaj ose projektet krijuese gjithashtu mund të marrin një drejtim të ri.

Kur Marsi dhe Mërkuri të kalojnë në Virgjëreshë, në shtëpinë tuaj të gjashtë, ju do të keni një sy të mprehtë për detajet dhe një fokus në punë. Kini parasysh konfliktet ose kritikat e mundshme në vendin e punës. Mërkuri retrogradë në datën 23 sugjeron që një pjesë të shtatorit ta kaloni duke punuar në prapaskenë, ndoshta duke rishikuar projektet e mëparshme të punës ose rutinat tuaja shëndetësore.

Konsiderojeni këtë periudhë si një mundësi për të rivlerësuar zakonet tuaja shëndetësore, rutinat dhe zgjedhjet e stilit të jetesës. Mund të ekzistojë nevoja për të adresuar disa çështje shëndetësore ose për të përfshirë praktika të reja për të përmirësuar mirëqenien tuaj të përgjithshme.

Në përgjithësi, gushti sjell një përzierje frymëzimi krijues, takime të papritura dhe një shans për të rivlerësuar shëndetin dhe rutinat tuaja. Qëndroni të adaptueshëm dhe të hapur ndaj ndryshimit, pasi ai mund të çojë në rritje dhe transformim pozitiv.

 

 

Hëna dhe Ashendenti në Dem

 

Këtë gusht, aksioni është intensiv për Demin, pasi Jupiteri dhe Urani janë aktivizuar fuqishëm në shenjën tuaj. Megjithatë, këta planetë zakonisht sjellin energji me vibrim të lartë, duke sjellë gjallëri dhe përvoja të reja. Këtë muaj, ata janë në katror me planetët në Luan dhe kështu do të ndikojnë në shtëpinë tuaj të katërt të shtëpisë dhe familjes.


Me Venusin retrogradë në shtëpinë tuaj të katërt, mund të rilidheni dhe të përforconi marrëdhëniet me anëtarët e familjes, të rivizitoni vende nga e kaluara juaj dhe të eksploroni traditat ose historinë e familjes. Urani në katror me Venusin dhe Jupiterin sugjeron që mund të zbuloni gjëra që lidhen me zakonet  paraardhësve tuaj dhe fëmijërinë. Kjo mund të çojë në prerjen e kordonëve dhe lëshimin e modeleve të vjetra që nuk ju shërbejnë më, veçanërisht me Uranin në shtëpinë tuaj të parë i cili ju nxit të merrni iniciativën.

Mund të keni ndryshime në mjedisin tuaj të shtëpisë ose çështjet e pronës, që mund të përfshijnë shpenzime. Kjo mund të vonohet për shkak të retrogradës së Venusit, por vonesa mund të funksionojë në favorin tuaj duke lejuar përmirësime. Mund të lindin disa surpriza ose zhvillime të papritura, veçanërisht rreth situatës tuaj të jetesës ose dinamikës familjare.

Shtëpia e pestë aktivizohet nga Marsi dhe Mërkuri në shenjën tuaj, dhe kjo sjell një fokus të fortë tek krijimtaria, dashuria dhe romanca. Ju mund ta përqëndroni energjinë tuaj në projekte dhe hobi krijuese. Mërkuri retrogradë drejt fundit të muajit mund të çojë në rishikimin e përpjekjeve krijuese të së kaluarës ose përvojave romantike. Sidoqoftë, jini të kujdesshëm ndaj argumenteve ose konflikteve të mundshme, veçanërisht me të dashurit ose partnerët romantikë.

Hëna e re në Luan në datën 16 thekson më tej çështjet e shtëpisë dhe familjes. Kjo mund të çojë në ndryshime të rëndësishme në një nivel personal, ndoshta të nisura nga dëshira juaj për rinovim dhe rritje personale. Ndikimi i Uranit në shtëpinë tuaj të parë ju ndihmon të përqafoni këto ndryshime edhe nëse ato vijnë papritur.

Në përgjithësi, gushti ofron një përzierje të introspeksionit, krijimtarisë dhe fokusit familjar. Mund të zbuloni njohuri për të kaluarën tuaj, të çliroheni nga zakone të vjetra dhe të përqafoni fillime të reja. Edhe pse mund të ketë disa sfida dhe zhvillime të papritura gjatë rrugës, aftësia juaj për t'u përshtatur dhe për të filluar ndryshime mund të çojë në transformime pozitive.

 

 

Hëna dhe Ashendenti në Binjak

 

Gushti sjell një ndikim të fuqishëm në shtëpinë tuaj të tretë. Venusi do të jetë retrogradë gjatë gjithë muajit dhe do të sjellë mundësinë për t'u rilidhur me njerëz nga e kaluara juaj, si miqtë e vjetër, kolegët ose shokët e shkollës. Kjo periudhë mund të përfshijë takime të këndshme dhe të qeshura, veçanërisht pasi Venusi është në Luan. Fokusi juaj gjithashtu mund të përqëndrohet në projektet e stilla si media, marketingu, shkrimi, udhëtime të shkurtra dhe të shpeshta, kohae e kaluar me motrat/vllezërit ose mësimi e aftësive të reja. Megjithatë, me Venusin retrogradë, mund të keni nevojë të përpiqenimë shumë dhe ti kushtoni vëmendje detajeve. Jini të kujdesshëm ndaj problemeve të komunikimit, veçanërisht komunikimi me anë të pajisjeve elektronike.

Katrori Uran, Venus dhe Jupiter mund të sjellë lajme befasuese ose realizime të papritura, veçanërisht rreth datës 9 - 11 të muajit. Subkoshienca dhe koshienca juaj mund të ndërlidhen dhe t'ju japin njohuri të reja rreth zakoneve ose sjelljeve. Ndikimi i shtëpisë së 12-të sugjeron shkarkime të informacionit që ndriçojnë aspektet e fshehura, kjo sjell prerjen e kordonit mes vetes dhe varësive.

Mund të keni biseda sqaruese ose zbulime që lidhen me vlerat dhe vetëvlerësimin tuaj. Venusi retrogradë mund t'ju shtyjë të rivlerësoni marrëdhëniet me miqtë, kolegët dhe të njohurit. Mund të rishikoni lidhjet tuaja me grupe të caktuara shoqërore, komunitete në internet ose njerëz që ndikojnë në mënyrën sesi mendoni.

Hyrja e Mërkurit në Virgjëreshë mpreh aftësitë tuaja mendore, duke ju bërë të mprehtë dhe të orientuar drejt detajeve. Megjithatë, me Marsin afër, mund të bëheni më kritikë dhe më nervozë, veçanërisht brenda dinamikës së familjes suaj. Ndikimi i Marsit dhe i Mërkurit mund të nxisë diskutime ose ndryshime brenda mjedisit tuaj të shtëpisë, duke përfshirë rinovime ose rregullime të mundshme. Jini të përgatitur për vonesa ose ndryshime, veçanërisht kur Mërkuri shkon retrogradë në shtëpinë tuaj të katërt, duke inkurajuar një rivlerësim të marrëdhënieve familjare dhe çështjeve të shtëpisë.

Teksa manovroni këto ndikime, mbani mend se vonesat dhe ndryshimet mund të çojnë në njohuri të vlefshme dhe alternativa më të mira. Fleksibiliteti dhe mendja e hapur do të jenë thelbësore teksa punoni me energjinë e muajit.

 

 

Hëna dhe Ashendenti në Gaforre

Gjatë gjithë gushtit, Venusi do të jetë retrogradë në shtëpinë tuaj të dytë, duke ju kërkuar të rivlerësoni vetëvlerësimin, vlerat dhe çështjet financiare. Mund të keni nevojë të rishikoni mënyrën se si e vlerësoni veten dhe burimet tuaja. Kjo mund të përfshijë ndryshime në çmime, negociata për pagat, apo edhe një ndryshim në perceptimin që keni për veten tuaj. Aspekti katror me Uranin në shtëpinë tuaj të 11-të sugjeron që ndërveprimet sociale, veçanërisht me miqtë ose grupet më të mëdha, mund të sjellin njohuri ose shpenzime të papritura. Rivlerësoni rrethet tuaja shoqërore dhe ndikimin që ato kanë në vetëvlerësimin dhe financat tuaja.


Shtëpia e pestë është gjithashtu në fokus dhe mund t'ju duhet të rishqyrtoni se si përfitoni kënaqësi dhe argëtim. Ndikimi i Uranit dhe Jupiterit në shtëpinë tuaj të 11-të mund të nxisë ndryshime në lidhjet shoqërore ose përfshirjet në grup që nuk përputhen më me vlerat tuaja. Kjo periudhë ju inkurajon t'i jepni përparësi aktiviteteve dhe lidhjeve që sjellin vërtet gëzim dhe përmbushje.


Hëna e re në Luan në shtëpinë tuaj të dytë, mund të shfaq një mundësi të re për përfitim ose një ide inovative, e cila mund të ndikojë pozitivisht në situatën tuaj financiare. Megjithatë, katrori i Uranit mund të sjellë disa elementë përçarës që kërkojnë rregullime.

Marsi dhe Mërkuri në shtëpinë tuaj të tretë sjellin aktivitet mendor, diskutime dhe projekte që lidhen me komunikimin dhe të mësuarit. Kjo mund të jetë një periudhë e ngarkuar për detyrat e lidhura me punën, veçanërisht duke përfshirë komunikimin, shkrimin ose projektet mediatike. Kini parasysh mosmarrëveshjet e mundshme ose tendencat kritike të shtuara në biseda, veçanërisht me kolegët ose vëllezërit e motrat.

Kur Mërkuri shkon në retrogradë do t'ju kërkohet të rimendoni lidhjet tuaja sociale, praninë në internet dhe planet afatshkurtra të udhëtimit. Është një mundësi për të organizuar dhe pastruar hapësirën tuaj dixhitale dhe për të rivizituar çdo udhëtim të shkurtër ose vend që keni qenë më parë. Përdoreni këtë periudhë retrogradë për t'u rilidhur me miqtë ose kolegët që nuk i keni parë për një kohë të gjatë.

Në përgjithësi, gushti ju inkurajon të reflektoni mbi vetëvlerësimin tuaj, të rivlerësoni lidhjet tuaja shoqërore dhe të kanalizoni energjinë tuaj në përpjekje praktike dhe produktive. Mbani një sy hapur për njohuritë që nxisin ndryshime pozitive në sferat tuaja financiare dhe sociale.

 

 

Hëna dhe Ashendenti në Luan

 

Gushti është një muaj i rëndësishëm për ju pasi energjia e Luanit aktivizohet fuqishëm gjatë gjithë kohës. Venusi do të jetë retrogradë në shenjën tuaj, duke sjellë një periudhë të thellë reflektimi dhe rivlerësimi të vetëvlerësimit, vlerave dhe marrëdhënieve tuaja. Ky cikël retrogradë do të zgjerojë ndikimin e tij gjatë vitit të ardhshëm, duke ju inkurajuar të zhyteni në thelbin e dashurisë dhe vetëvlerësimit tuaj. Do të mendoni se si e vlerësoni veten dhe burimet tuaja, gjë që mund të çojë në ndryshime në mënyrën se si e prezantoni veten, pamjen tuaj dhe madje edhe qasjen tuaj financiare.

Aspekti katror midis Venusit dhe Uranit sugjeron se mund të ketë disa ndryshime ose surpriza të papritura në çështjet e dashurisë, marrëdhënieve dhe pamjes. Mund të ndiheni të detyruar të bëni ndryshime të guximshme, ndoshta edhe në zgjedhjet e modës apo pamjen tuaj. Venusi retrogradë ju sjell introspeksion ndërsa Urani ju inkurajon të përqafoni spontanitetin dhe të eksperimentoni me vetë-shprehinë tuaj.

Gjatë kësaj kohe, dashuritë e kaluara ose njerëzit e rëndësishëm nga e kaluara juaj mund të rishfaqen, duke ju dhënë mundësinë për të rishikuar ose zgjidhur çdo punë të papërfunduar. Është gjithashtu një periudhë për të rishqyrtuar strategjitë tuaja financiare dhe për të vlerësuar se si i shpenzoni të ardhurat tuaja. Ndikimi i Uranit dhe Jupiterit në shtëpinë tuaj të 10-të mund të çojë në disa ndryshime jokonvencionale në drejtimin tuaj të karrierës ose imazhin publik.

Gjatë Hënës së re në Luan në datën 16, do të përjetoni një fillim të ri ose fillime të reja. Kjo energji mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në jetën tuaj personale, karrierën, figurën e babait dhe madje edhe trupin tuaj fizik. Katrori i Uranit në Hënën e re mund të sjellë elemente befasuese dhe përçarëse që ju shtyjnë të rimendoni drejtimin dhe fatin tuaj. Këto ndryshime fillimisht mund të jenë të papritura, por në fund të fundit kanë për qëllim t'ju rreshtojnë me një rrugë më autentike.

Marsi dhe Mërkuri në shtëpinë tuaj të dytë mund të sjellin rritje të aktivitetit financiar, por duke qenë se Mërkuri do të kthehet në retrogradë nga data 23 e tutje, këshillohet që të jeni të kujdesshëm me vendimet e mëdha financiare. Kjo fazë retrogradë është një mundësi për të riorganizuar zotërimet, buxhetin dhe strategjinë tuaj financiare.

Në përgjithësi, gushti ju inkurajon të përqendroheni në dashurinë për veten, vetëvlerësimin dhe vetë-shprehinë. Përqafoni surprizat dhe ndryshimet që vijnë në rrugën tuaj dhe përdoreni këtë kohë për të riorganizuar vlerat, pamjen dhe qasjen financiare. Është një muaj i transformimeve të fuqishme dhe fillimeve të reja, si nga brenda ashtu edhe nga jashtë.

 

 

Hëna dhe Ashendenti në Virgjëreshë

 

Gushti sjell një fokus të fortë në shtëpinë tuaj të 12-të, shtëpinë e introspeksionit, subkoshiencës dhe çështjeve të fshehura. Venusi retrograde në shtëpinë tuaj të 12-të sugjeron një kohë reflektimi të thellë të vetvetes, introspeksionit dhe udhëtimit të shpirtit. Ju mund të përjetoni ëndrra që ndihen si reale, kujtime nga e kaluara dhe madje edhe njohuri psikike. Kjo është një periudhë e shkëlqyer për të punuar me çështje të pazgjidhura, trauma të së kaluarës dhe për të hequr qafe lidhjet karmike. Kushtojini vëmendje botës tuaj të brendshme dhe gjeni kohë për vetmi dhe meditim, pasi kjo mund të çojë në realizime dhe shërim të fuqishëm.

Katrori i Venusit, Uranit dhe Jupiterit në shtëpinë tuaj të 9-të tregon se këto realizime mund të kenë një komponent shpirtëror ose filozofik. Ju mund të merrni njohuri të thella për vetëvlerësimin, marrëdhëniet ose financat tuaja, të cilat mund të jenë çliruese dhe transformuese. Udhëtimi, veçanërisht në destinacione të huaja ose në trajnime shpirtërore, mund të sjellë përvoja dhe zbulime të papritura. Përqafoni mundësinë për të zgjeruar horizontet tuaja dhe për të fituar një kuptim më të thellë të qëllimit të jetës suaj.

Hëna e re në shtëpinë tuaj të 12-të në datën 16 thekson temat e introspeksionit dhe intuitës. Kjo është një kohë për t'i besuar udhëzimeve tuaja të brendshme dhe për t'i lejuar vetes të merrni shkarkime intuitive. Gjithashtu mund të ndjeni një dëshirë për të eksploruar talentet e fshehura ose për t'u angazhuar në ndjekje krijuese dhe imagjinative. Duke balancuar këtë energji introspektive, Marsi dhe Mërkuri në shtëpinë tuaj të parë do të sjellin një shpërthim në formën e aktivitetit fizik dhe qartësisë mendore. Megjithatë, kini parasysh argumentet ose konfliktet e mundshme, pasi Marsi dhe Mërkuri në Virgjëreshë mund të përforcojnë tendencat kritike dhe të nxehin pak gjakrat.

Mërkuri kthehet në retrogradë në shenjën tuaj në datën 23, duke ju shtyrë të rishikoni dhe analizoni edhe njëherë planet dhe projektet tuaja. Edhe pse kjo periudhë mund të jetë frustruese, ajo ofron një mundësi për të korrigjuar gabimet e së kaluarës dhe për të përmirësuar strategjitë tuaja. Çështjet e biznesit, komunikimit dhe marrëdhëniet mund të kërkojnë vëmendje dhe rregullime shtesë.

Në përgjithësi, gushti është muaj i introspeksionit të thellë dhe njohurive shpirtërore për Virgjëreshat. Përqafoni momentet e vetmisë dhe meditimit për të shfrytëzuar mençurinë tuaj të brendshme. Përfitoni nga Marsi dhe Mërkuri në shenjën tuaj për të ndjekur aktivitete fizike dhe për t'u angazhuar në përditshmëri. Periudha retrograde e Mërkurit ju fton të rishikoni dhe përmirësoni planet tuaja për sukses më të madh në të ardhmen.

 

 

Hëna dhe Ashendenti në Peshore

 

Gushti sjell një fokus në shtëpinë tuaj të 11-të të miqësive, lidhjeve sociale dhe qëllimeve afatgjata. Venusi retrogradë në këtë shtëpi sugjeron rindezjen e lidhjeve me miqtë që nuk i keni parë për një kohë të caktuar, veçanërisht shoqet. Është një kohë e favorshme për të dalë në takime dhe ndoshta edhe për të përjetuar një rindezje të lidhjeve romantike të së kaluarës. Sidoqoftë, katrori i Venusit, Uranit dhe Jupiterit mund të sjellë beteja për pushtet brenda rretheve tuaja shoqërore ose t'ju shtyjnë të rivlerësoni lidhjet tuaja, si në internet ashtu edhe në përditshmëri. Ju mund të rishqyrtoni se kë ndiqni në mediat sociale, me kë kaloni kohë ose grupet ku bëni pjesë. Kjo periudhë ju inkurajon të përafroni veten me marrëdhëniet dhe komunitetet që rezonojnë vërtet me vlerat tuaja.

Hëna e re në Luan në datën 16 i jep energji shtëpisë tuaj të 11-të, duke sjellë mundësi për miqësi të reja, ndërveprime shoqërore dhe qëllime afatgjata. Disa nga këto lidhje të reja mund të jenë të natyrës jokonvencionale dhe elektrizuese, duke ju shtyrë tv dilni nga zona juaj e rehatisë dhe duke inkurajuar rritjen personale.

Mërkuri dhe Marsi në shtëpinë tuaj të 12-të tregojnë një përzierje të aktiviteteve të fshehura dhe publike. Ju mund të angazhoheni në ndërveprime private ose të punoni në prapaskenë, ndërkohë që merrni pjesë edhe në ngjarje publike. Retrograda e Mërkurit në shtëpinë e 12-të mund të çojë në rilidhje me njerëz nga e kaluara juaj ose në rishfaqjen dhe përjetimin e mendimeve dhe ndjenjave të ndrydhura. Tregohuni të kujdesshëm me pajisjet elektronike, fjalëkalimet dhe dokumentet gjatë kësaj periudhe, pasi shtëpia e 12-të shoqërohet me humbje.

Nga fundi i muajit, Marsi hyn në shenjën tuaj, duke ju dhënë një rritje energjie dhe lëvizjeje. Kjo mund t'ju ndihmojë të adresoni çdo emocion të ndrydhur ose shqetësim që mund të ketë lindur në fillim të muajit. Teksa është e rëndësishme të trajtoni çdo konflikt të zgjatur, kini kujdes që t'i shprehni ndjenjat tuaja në mënyrë konstruktive.

Në përgjithësi, gushti ju inkurajon të rishikoni dhe rivlerësoni lidhjet tuaja shoqërore, miqësitë dhe qëllimet afatgjata. Përqafoni mundësitë për rritje dhe zgjerim dhe përdorni energjinë e retrogradës për të reflektuar mbi marrëdhëniet tuaja dhe aspiratat personale.

 

 

Hëna dhe Ashendenti në Akrep

 

Gjatë gushtit, Venusi do të jetë retrogradë në shtëpinë tuaj të 10-të të karrierës dhe imazhit publik. Kjo sugjeron një periudhë të rivlerësimit të marrëdhënieve dhe qëllimeve tuaja profesionale. Mund të rishikoni partneritetet, bashkëpunimet ose kontratat, dhe në disa raste, mund të përjetoni ndryshime të rëndësishme apo edhe përfundime. Kjo mund të çojë në një transformim në drejtimin e karrierës suaj dhe mund t'ju nxisë të rimendoni qasjen tuaj ndaj figurave të autoritetit ose reputacionit tuaj publik.

Katrori midis Venusit, Uranit dhe Jupiterit tregon se këto ndryshime mund të jenë të papritura ose shkatërruese, por gjithashtu mund të çojnë në mundësi të reja emocionuese. Marrëdhëniet mund të pësojnë ndryshime dhe zhvillimet e papritura mund të ndikojnë në pozicionin tuaj shoqëror dhe rrugën e karrierës. Edhe pse mund të përballeni me sfida, kjo periudhë ju inkurajon të pranoni ndryshimin dhe zgjidhjet inovative.

Hëna e re në Luan në datën 16 ndikon gjithashtu në shtëpinë tuaj të 10-të, duke treguar potencialin për fillime të reja dhe energji të freskët në karrierën tuaj. Kjo energji mund të sjellë ndryshime të papritura në pozicionin tuaj publik ose në punë, ndoshta të shkaktuara nga ndërveprimet me të tjerët. Është një kohë rinovimi dhe "shpikjeje" në jetën tuaj profesionale.

Marsi dhe Mërkuri në shtëpinë tuaj të 11-të gjatë gjithë muajit sugjerojnë rritje të aktivitetit social dhe ndërveprimeve me miqtë dhe grupet. Do të ndiheni më të sigurt dhe më komunikues brenda rretheve tuaja shoqërore, por jini të kujdesshëm që të mos lejoni që energjia kritike të dominojë fjalët dhe sjelljet tuaja. Nga fundi i muajit, Mërkuri kthehet në retrogradë në shtëpinë e 11-të, dhe do t'ju shtyjë të rishikoni dhe ndoshta të rilidheni me miqtë nga e kaluara. Është gjithashtu një mundësi për të rivlerësuar qëllimet dhe përfshirjen tuaj brenda grupeve ose organizatave të ndryshme.

Në përgjithësi, gushti paraqet një përzierje dinamike të karrierës dhe energjive sociale për ju. Ndryshimet dhe rivlerësimet që vijnë drejt jush kanë potencialin për të përmirësuar rrugën tuaj profesionale dhe për të ripërcaktuar lidhjet tuaja sociale. Përdorni energjitë e retrogradave për të reflektuar, ripunuar dhe përmirësuar qëllimet dhe marrëdhëniet tuaja për një të ardhme më të fuqizuar.

 

 

Hëna dhe Ashendenti në Shigjetar

 

Gushti sjell një periudhë shumë frymëzuese dhe transformuese për ju. Hëna e re në Luan më 16 ndodh në shtëpinë tuaj të nëntë, duke ju mbushur me energji të freskët dhe mundësi të papritura që lidhen me njohuritë më të larta, udhëtimet, filozofinë dhe spiritualitetin. Teksa kjo hënë e re mund të sjellë ndryshime të papritura që prishin planet tuaja, ajo përfundimisht ju përafron me një sens të ri qëllimi dhe drejtimi. Jini të hapur ndaj zbulimeve dhe njohurive që zgjerojnë horizontet tuaja dhe ju çojnë në një rrugë më përmbushëse.

Venusi retrogradë në shtëpinë tuaj të nëntë sugjeron një periudhë të rishikimit dhe rivlerësimit të besimeve, vlerave dhe qëllimeve tuaja afatgjata. Mund të rilidheni me pasionet e vjetra ose të konsideroni rrugë të reja të të mësuarit dhe zgjerimit. Marrëdhëniet me mësuesit, mentorët ose njerëz nga kultura të ndryshme mund të luajnë një rol të rëndësishëm dhe ndërveprimet me ta mund të ofrojnë njohuri të vlefshme. Pranoni mundësinë për të zgjeruar mendjen tuaj dhe për të zgjeruar perspektivat tuaja gjatë kësaj kohe.

Prania e Marsit dhe Merkurit në shtëpinë tuaj të dhjetë gjatë gjithë gushtit tregon një fokus të fortë në karrierën tuaj dhe imazhin publik. Mund të ndiheni të shtyrë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të bërë përparim, por kini parasysh përplasjet e mundshme të njëpasnjëshme me figurat e autoritetit ose kolegët. Vëmendja ndaj detajeve dhe mendimi kritik mund të jenë thelbësore për suksesin tuaj profesional, por përpiquni të mbani një qasje të ekuilibruar për të shmangur konfliktet e panevojshme.

Nga fundi i muajit, kur Mërkuri kthehet në retrogradë në shtëpinë tuaj të dhjetë, do të keni një shans për të rishikuar dhe rivlerësuar tematikat rreth profesionit, projektet dhe ndërveprimet me figurat e autoritetit. Përdoreni këtë periudhë për të rregulluar mirë planet tuaja, për të bërë rregullimet e nevojshme dhe për të adresuar çdo çështje të vazhdueshme. Edhe pse mund të duket sikur gjërat do të ecin me një ritëm më të ngadaltë, këto rishikime mund të çojnë në strategji më efektive dhe rezultate të përmirësuara kur Mërkuri kthehet drejtpërdrejt.

Në përgjithësi, gushti paraqet një përzierje unike të zgjerimit shpirtëror, fokusit në karrierë dhe rritjes personale për ju. Përqafoni kthesat dhe devijimet e papritura si mundësi për ndryshime pozitive dhe përdorni energjitë e retrogradave për të rafinuar planet tuaja.

 

 

Hëna dhe Ashendenti në Bricjap

 

Gushti premton një periudhë transformimi të thellë dhe shërimi për ju. Venusi retrogradë në shtëpinë tuaj të tetë nxjerr në sipërfaqe emocione të fshehura, sekrete dhe çështje intime. Kjo mund të çojë në përvoja intensive dhe lidhje më të thella, si emocionalisht ashtu edhe seksualisht. Disa sekrete mund të zbulohen dhe si rrjedhojë ky proces mund të jetë shumë terapeutik dhe t'ju ndihmojë të trajtoni traumat e së kaluarës. Fokusi këtu është në shërimin dhe çlirimin e asaj që nuk ju shërben më, duke lejuar një intimitet më autentik dhe plotësues në marrëdhëniet tuaja.

Çështjet financiare, veçanërisht financat e përbashkëta, mund të jenë gjithashtu në fokus gjatë kësaj kohe. Mund të lindin shpenzime të papritura, të cilat mund të lidhen me familjen ose partneritetin tuaj. Është e këshillueshme që të rishikoni dhe rivlerësoni investimet tuaja financiare dhe të mos nisni kredi; shmangni marrjen e rreziqeve të panevojshme derisa Venusi të kthehet direkt.

Hëna e re në shtëpinë tuaj të tetë në 16 gusht thekson më tej këtë temë transformuese. Energjia dhe zbulimet e reja mund të çojnë në realizime të thella psikologjike, duke ju ndihmuar të çlironi zakonet e vjetra. Besimet dhe perspektivat tuaja mund të pësojnë një ndryshim dhe kjo do të lejojë rritjen personale dhe mirëkuptimin më të thellë.

Prania e Marsit dhe Merkurit në shtëpinë tuaj të nëntë tregon një fokus në zgjerimin e horizontit tuaj. Udhëtimi, arsimi i lartë dhe kërkimet filozofike mund të jenë në axhendë. Sidoqoftë, jini të përgatitur për konflikte ose mosmarrëveshje të mundshme, veçanërisht me figura të autoritetit ose në çështje që lidhen me ndjekjet ligjore ose akademike.

Teksa Mërkuri kthehet në retrogradë në shtëpinë tuaj të nëntë, do të keni një mundësi të rishikoni besimet, studimet dhe qëllimet tuaja afatgjata. Kjo periudhë ju inkurajon të rivlerësoni rrugëtimin tuaj, të bëni rregullimet e nevojshme dhe të fitoni njohuri më të thella. Është një kohë për të përmirësuar të kuptuarin dhe për të fituar qartësi rreth drejtimit tuaj të jetës. Shmangni marrjen e vendimeve të rëndësishme derisa Mërkuri të kthehet drejtpërdrejt.

Në përgjithësi, gushti paraqet një përzierje të punës së brendshme të thellë, transformimit dhe potencialit për të zgjeruar njohuritë dhe horizontet tuaja. Përqafoni mundësinë për t'u shëruar, çliruar dhe evoluar në një nivel personal dhe shpirtëror.

 

 

Hëna dhe Ashendenti në Ujor

 

Gushti sjell një fokus në marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja, pasi Venusi retrogradë ndodh në shtëpinë tuaj të shtatë. Lidhjet e kaluara, duke përfshirë miqtë dhe partnerët romantikë, mund të rihyjnë në jetën tuaj. Kjo periudhë ofron një mundësi për të trajtuar çështje të pazgjidhura dhe për të patur biseda të hapura. Mund ta gjeni veten duke rishqyrtuar kushtet e partneritetit, qofshin ato personale apo profesionale dhe duke u përpjekur për drejtësi dhe një ekuilibër më të qëndrueshëm. Teksa disa marrëdhënie mund të kenë nevojë të rivlerësohen ose madje të marrin fund, të tjerat mund të përforcohen përmes bisedave të thella dhe përvojave.

Hëna e re në shtëpinë tuaj të shtatë në 16 gusht sjell potencialin për fillime të reja në marrëdhënie. Mund të lindin takime ose lidhje të papritura, duke çuar në ndryshime të papritura në jetën tuaj personale ose familjare. Edhe pse mund të ketë ndërprerje, këto ndryshime përfundimisht kontribuojnë në rritje dhe transformim.

Marsi dhe Merkuri në shtëpinë tuaj të tetë sugjeron një fokus tek burimet e përbashkëta, financat dhe introspeksionin psikologjik. Mund t'ju duhet të trajtoni çështje financiare, të tilla si taksat, sigurimet ose sipërmarrjet e përbashkëta gjatë kësaj kohe. Retrograda e Mërkurit në këtë shtëpi do t'ju inkurajojë të rishikoni dhe rivlerësoni angazhimet tuaja financiare. Mund të eksploroni motive të fshehura, obsesione dhe detyrime, duke fituar një kuptim më të mirë të sjelljes suaj.

Teksa mund të shfaqen disa sfida dhe konflikte, kjo periudhë ofron gjithashtu një mundësi për të rinegociuar kushtet, për të përmirësuar drejtësinë dhe për të thelluar lidhjet tuaja. Është një kohë e rritjes transformuese dhe shërimit si në marrëdhëniet ashtu edhe në çështjet financiare.

Deri në fund të shtatorit, teksa Merkuri dhe Venusi kthehen direkt, mund të prisni të shihni ndryshime pozitive në partneritetet dhe situatën tuaj financiare. Përdoreni këtë kohë për të reflektuar, për të komunikuar hapur dhe për të krijuar një qasje më të ekuilibruar dhe më të fuqizuar për lidhjet dhe burimet tuaja.

 

 

Hëna dhe Ashendenti në Peshq

 

Gushti sjell fokusin në mjedisin tuaj të punës dhe shëndetin, pasi Venusi është retrogradë në shtëpinë tuaj të gjashtë. Mund të filloni të rishikoni dhe të bëni ndryshime në rutinën tuaj të punës, kolegët ose projektet. Mund të ketë nevojë për të bërë përpjekje shtesë në përfundimin e detyrave, rishikimin e projekteve të vjetra ose rilidhjen me kolegët e mëparshëm. Kjo periudhë mund të kërkojë rregullime dhe punë shtesë, por rezultati përfundimtar do të çojë në përmirësimin e efikasitetit dhe një dinamikë më të ekuilibruar në marrëdhënien punë - jetë personale.

Hëna e re në shtëpinë tuaj të gjashtë në 16 gusht, sugjeron potencialin për mundësi të reja pune ose projekte. Teksa mund të ndodhin surpriza dhe ndërprerje, ky konfigurim mund të sjellë edhe ndryshime pozitive në mjedisin tuaj të punës. Përdoreni këtë kohë për të rimenduar zakonet tuaja të kujdesit fizik, dietën dhe rutinat e stërvitjes. Venusi retrogradë mund t'ju ndihmojë të bëheni më të vetëdijshëm për nevojat tuaja shëndetësore, duke ju frymëzuar të adoptoni praktika më të shëndetshme për një afat të gjatë.

Mërkuri dhe Marsi në shtëpinë tuaj të shtatë i vënë një theks të fortë marrëdhënieve gjatë gushtit. Mund të lidheni me individë më dinamikë dhe më të rinj që ju frymëzojnë dhe ju shtyjnë. Projektet bashkëpunuese do të jenë produktive, megjithëse do të përjetoni disa mosmarrëveshje ose konflikte në punë e sipër. Është thelbësore të gjesh mënyra për të përballuar dallimet dhe për të mbajtur komunikimin e hapur. Retrograda e Mërkurit në këtë shtëpi, nga fundi i gushtit deri në fillim të shtatorit, sjell një nevojë të rishikohen marrëdhëniet e së kaluarës, adresimi i çështjeve të pazgjidhura dhe rivlerësimi në partneritete.

Në përgjithësi, gushti sjell rritje personale dhe profesionale përmes sfidave dhe rregullimeve që bëni në punë dhe në marrëdhëniet tuaja. Teksa manovroni mes këtyre ndryshimeve, mbani mend se qëllimi përfundimtar është të krijoni një jetë më të ekuilibruar dhe harmonike.

 

 

Bashkëvuajtësja juaj,

Kristal

xoxo

Back to blog