Magick

2 Nëntor: Dita e të Vdekurve

2 Nëntor: Dita e të Vdekurve

Cryztal Team

Dita e të Vdekurve për shqiptarët është një festë tradicionale që festohet në 2 nëntor të çdo viti. Kjo festë është kujtimi i të ndjerëve dhe është një ditë që i dedikohet...

2 Nëntor: Dita e të Vdekurve

Cryztal Team

Dita e të Vdekurve për shqiptarët është një festë tradicionale që festohet në 2 nëntor të çdo viti. Kjo festë është kujtimi i të ndjerëve dhe është një ditë që i dedikohet...

Ekuinoksi i Vjeshtës: Mabon

Ekuinoksi i Vjeshtës: Mabon

Cryztal Team

Teksa ekuinoksi i vjeshtës afron, kafshët fillojnë të mbledhin dhe ruajnë ushqimin në përgatitje për muajt e ftohtë. Ajri bëhet më i freskët dhe natyra përgatitet për kalimin në sezonin...

Ekuinoksi i Vjeshtës: Mabon

Cryztal Team

Teksa ekuinoksi i vjeshtës afron, kafshët fillojnë të mbledhin dhe ruajnë ushqimin në përgatitje për muajt e ftohtë. Ajri bëhet më i freskët dhe natyra përgatitet për kalimin në sezonin...

Magjia 101

Magjia 101

Cryztal Team

Si funksionojnë magjitë ~ Magjia është një forcë e padukshme që lidh dhe përshkon gjithçka. Çdo mendim dhe veprim që keni është kjo forcë e padukshme. Kjo do të thotë...

Magjia 101

Cryztal Team

Si funksionojnë magjitë ~ Magjia është një forcë e padukshme që lidh dhe përshkon gjithçka. Çdo mendim dhe veprim që keni është kjo forcë e padukshme. Kjo do të thotë...

MAGJIA E HËNAVE TË PLOTA

MAGJIA E HËNAVE TË PLOTA

Cryztal Team

Hëna e Plotë është magji. Edhe në filma, shtrigat portretizohen duke bërë magji e duke kërcyer lakuriq nën dritën e hënës së plotë.Tradicionalisht, hënës së plotë të çdo muaji i...

MAGJIA E HËNAVE TË PLOTA

Cryztal Team

Hëna e Plotë është magji. Edhe në filma, shtrigat portretizohen duke bërë magji e duke kërcyer lakuriq nën dritën e hënës së plotë.Tradicionalisht, hënës së plotë të çdo muaji i...

Hëna: Kur ta kryeni magjinë tuaj

Hëna: Kur ta kryeni magjinë tuaj

Cryztal Team

Magjitë kërkojnë mendim, përgatitje dhe kuptim. Një ritual i organizuar është një ritual i suksesshëm. Puna me elementët e natyrës, kohën dhe konfigurimet e caktuara na vendos në sinkron me energjinë...

Hëna: Kur ta kryeni magjinë tuaj

Cryztal Team

Magjitë kërkojnë mendim, përgatitje dhe kuptim. Një ritual i organizuar është një ritual i suksesshëm. Puna me elementët e natyrës, kohën dhe konfigurimet e caktuara na vendos në sinkron me energjinë...

Uji i Hënës: Vetitë mistike dhe përdorimet

Uji i Hënës: Vetitë mistike dhe përdorimet

Cryztal Team

Për shekuj, simboli i hënës ka qenë i lidhur me vetitë mistike dhe është nderuar e adhuruar nga shumë kultura, shumë prej tyre i shohim edhe sot, në simbol feje...

Uji i Hënës: Vetitë mistike dhe përdorimet

Cryztal Team

Për shekuj, simboli i hënës ka qenë i lidhur me vetitë mistike dhe është nderuar e adhuruar nga shumë kultura, shumë prej tyre i shohim edhe sot, në simbol feje...