Astrology

Astrologjia: Muaji Janar

Astrologjia: Muaji Janar

Cryztal Team

Dashi2024 ka filluar me një vrull që në mbrëmjen e datës 1 kur Mërkuri u stacionua direkt në Shigjetar. Kjo është drita juaj jeshile për të shkuar përpara. Por, kini parasysh se po...

Astrologjia: Muaji Janar

Cryztal Team

Dashi2024 ka filluar me një vrull që në mbrëmjen e datës 1 kur Mërkuri u stacionua direkt në Shigjetar. Kjo është drita juaj jeshile për të shkuar përpara. Por, kini parasysh se po...

Astrologjia: Muaj Dhjetor

Astrologjia: Muaj Dhjetor

Cryztal Team

Dashi Sundimtari i shtëpisë tuaj të gjashtë po shkon retrogradë në shtëpinë tuaj të 10-të të karrierës. Pas datës 12, mund të përjetoni disa përplasje ose çështje që lidhen me...

Astrologjia: Muaj Dhjetor

Cryztal Team

Dashi Sundimtari i shtëpisë tuaj të gjashtë po shkon retrogradë në shtëpinë tuaj të 10-të të karrierës. Pas datës 12, mund të përjetoni disa përplasje ose çështje që lidhen me...

Dhjetor 2023

Dhjetor 2023

Cryztal Team

Dhjetori i 2023 hap skenën për hyrjen e shpejtë të 2024-ës. Koha do të ndihet shumëdimensionale, gjysma do të ndihet e përshpejtuar me çdo ditë që kalon në tjetrën me shpejtësi...

Dhjetor 2023

Cryztal Team

Dhjetori i 2023 hap skenën për hyrjen e shpejtë të 2024-ës. Koha do të ndihet shumëdimensionale, gjysma do të ndihet e përshpejtuar me çdo ditë që kalon në tjetrën me shpejtësi...

Astrologjia: Muaji Nëntor

Astrologjia: Muaji Nëntor

Cryztal Team

Ngjarja e ardhshme qiellore në nëntor, e cila ka një rëndësi të madhe astrologjike është lidhja e Diellit dhe Marsit në shenjën e Akrepit, në 18 nëntor. Kjo lidhje është thelbësore...

Astrologjia: Muaji Nëntor

Cryztal Team

Ngjarja e ardhshme qiellore në nëntor, e cila ka një rëndësi të madhe astrologjike është lidhja e Diellit dhe Marsit në shenjën e Akrepit, në 18 nëntor. Kjo lidhje është thelbësore...

Astrologjia e Tetorit: Mërkuri në Akrep

Astrologjia e Tetorit: Mërkuri në Akrep

Cryztal Team

Mërkuri këmbëshpejtë fillon udhëtimin e tij në shenjën intensive, të thellë dhe pasionante të Akrepit. Kjo tranzitë filloi në 22 tetor dhe do të vazhdojë për 20 ditë deri më 10 nëntor....

Astrologjia e Tetorit: Mërkuri në Akrep

Cryztal Team

Mërkuri këmbëshpejtë fillon udhëtimin e tij në shenjën intensive, të thellë dhe pasionante të Akrepit. Kjo tranzitë filloi në 22 tetor dhe do të vazhdojë për 20 ditë deri më 10 nëntor....

Horoskopi Javor: 23 tetor-29 tetor

Horoskopi Javor: 23 tetor-29 tetor

Cryztal Team

Horoskopi javor 23 tetor - 29 tetor      Dashi    Javën e kaluar, lajmëtari me këmbëshpejti, Mërkuri, mbërriti në shenjën e Akrepit. Kësaj energjie nuk i ntereson shumë se çfarë...

Horoskopi Javor: 23 tetor-29 tetor

Cryztal Team

Horoskopi javor 23 tetor - 29 tetor      Dashi    Javën e kaluar, lajmëtari me këmbëshpejti, Mërkuri, mbërriti në shenjën e Akrepit. Kësaj energjie nuk i ntereson shumë se çfarë...