Skip to product information
1 of 1

Cryztal

RITUALI I PRERJES SË KORDONIT

RITUALI I PRERJES SË KORDONIT

Regular price $62.00 USD
Regular price Sale price $62.00 USD
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.

Rituali i prerjes së kordonit është krijuar për të shkëputur lidhjet dhe për të çliruar çdo nyje nga një marrëdhënie e kaluar, person, vend dhe çdo gjë tjetër. 
   


Ky ritual ka dy pjesë:

1. - Prerja e kordonit - Pjesë e prerjes së kordonit mund të përdoret për të prerë nyjet ose për të shkëputur lidhjet me të dashurit, miqtë, familjen ose këdo që është ose ka qenë i lidhur me ju në një farë mënyre.

2. - Feniksi - Pjesa e feniksit është krijuar për t'ju sjellë juve sërisht në fuqinë tuaj pas prerjes. Ashtu si për të festuar pavarësinë e sapogjetur dhe për t'u bërë përsëri i plotë pa asgjë apo askënd që të vjedh energjinë.

 

 

Çfarë do të nevojitet

  • Emri dhe Mbiemri i të dyja palëve
  • Datat e lindjes
  • Referenca, kush me kë po i ndërpret lidhjet
  • Arsyeja pse


Konsultimi do të bëhet vetëm përmes Instagramit @cryztal_co ose @cryztal.al

Materials

Shipping & Returns

Dimensions

Care Instructions

View full details

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
It Work's

I had This Done On My Husband And Someone Esle And It Really Works, This Other Person Moved On And Now My Husband Is Free Of Them And Wants Nothing To Do With Them At All. It Only Took A Week. I Toldly Recommend This Cord Cutting Ritual