Magical Recipes

Portali i Luanit: Vaji Magjik

Portali i Luanit: Vaji Magjik

Cryztal Team

Krijimi i një vaji ritual esencial magjik për Portalin është një mënyrë e mrekullueshme për të shfrytëzuar energjitë e kësaj ngjarje kozmike. Një recetë e thjeshtë për të bërë vajin...

Portali i Luanit: Vaji Magjik

Cryztal Team

Krijimi i një vaji ritual esencial magjik për Portalin është një mënyrë e mrekullueshme për të shfrytëzuar energjitë e kësaj ngjarje kozmike. Një recetë e thjeshtë për të bërë vajin...

Besimi në vetvete

Besimi në vetvete

Cryztal Team

Çfarë mund të bëj për të rritur besimin tim në vetvete?Pak njerëz kanë vetëbesim gjatë gjithë kohës dhe disave u mungon kaq shumë vetëvlerësimi saqë bëhet një problem i madh...

Besimi në vetvete

Cryztal Team

Çfarë mund të bëj për të rritur besimin tim në vetvete?Pak njerëz kanë vetëbesim gjatë gjithë kohës dhe disave u mungon kaq shumë vetëvlerësimi saqë bëhet një problem i madh...

Rituali i Pastrimit: Pastrimi me Vezë

Rituali i Pastrimit: Pastrimi me Vezë

Cryztal Team

Rituali i pastrimit me anë të vezës është përdorur në magji nga Amerika Latine në Itali e Rumani dhe është një mënyrë çuditërisht e fuqishme për të pastruar veten nga...

Rituali i Pastrimit: Pastrimi me Vezë

Cryztal Team

Rituali i pastrimit me anë të vezës është përdorur në magji nga Amerika Latine në Itali e Rumani dhe është një mënyrë çuditërisht e fuqishme për të pastruar veten nga...

Mbrojtja: Katër Këndet e Shtëpisë

Mbrojtja: Katër Këndet e Shtëpisë

Cryztal Team

Mbrojtja e shtëpisë funksionon më mirë kur fillojmë duke u mbrojtur nga jashtë. Me këtë ritual, do të krijojmë katër shishe/kavanozë që synojnë të funksionojnë si kujdestarë/rojtarë në katër qoshet e...

Mbrojtja: Katër Këndet e Shtëpisë

Cryztal Team

Mbrojtja e shtëpisë funksionon më mirë kur fillojmë duke u mbrojtur nga jashtë. Me këtë ritual, do të krijojmë katër shishe/kavanozë që synojnë të funksionojnë si kujdestarë/rojtarë në katër qoshet e...